Filizler Köftecisi Üsküdar
19:34

Filizler Köftecisi Üsküdar


İstanbul’un Anadolu Yakası’nda Tuzla’dan sonra Üsküdar’da da şubesini açan Filizler Köftecisi, Kız Kulesi manzarasıyla uygun fiyatta ortalamanın üstündeki lezzetli ve kaliteli hizmetiyle tercih edilen mekanlar arasında bulunmaktadır.

Salacak Sahili’ndeki konumu itibariyle İstanbul’la özdeşleşmiş manzaralardan birinin karşısında yiyecek veya içecek alma imkanı sunan Filizler Köftecisi Üsküdar, o kadar değerli bir yer üzerinde olsa da fiyatlarıyla cebinizi yakmamaktadır. İstanbul Avrupa Yakası’ndan gelmek isteyenler Beşiktaş’tan Üsküdar motorlarına binip, Üsküdar İskelesi’nden Salacak’a doğru yürüyüp Kız Kulesi’nin tam karşısında bulunan Filizler Köftecisi’ne ulaşabilirler. 
Aynı şekilde Anadolu Yakası’ndan buraya ulaşmak için Üsküdar otobüsleriyle iskelede inerek veya Üsküdar Harem sahil yolundan geçen otobüslere binerek Filizler Köftecisi’ne gidebilirsiniz. Özellikle akşam üstü Güneş’in batışının tarihi yarımada üzerinden batması sebebiyle, arkasında Ayasofya, Topkapı Sarayı, Sultan Ahmet Camii gibi yapılar bulunan Kız Kulesi manzarası eşliğinde içeceğinizi içebileceğiniz, meşhur olan Filizler Köftesi’ni yiyebileceğiniz yer olan Filizler Köftecisi’nin tek olumsuz yanının biraz geç gelen servisleri olduğunu söyleyebiliriz. 
En manzaralı deniz tarafındaki masaların kapılması için büyük uğraş verilen yer olan Filizler Köftecisi’nin yemek ve tatlılarının damat tadınıza uygun olduğunu söyleyebiliriz. İlk olarak Tuzla ilçesinde açılan ve lezzetiyle ün yaparak Üsküdar’daki bu değerli, yaklaşık 11 milyon lira değerindeki yerde konumlanan Filizler Köftecisi, Üsküdar’da lezzetiyle değil daha çok manzarasıyla ön plana çıkmaktadır. 
Dışarıdan bakılınca gayet tuzlu fiyatlarının olacağının düşünüldüğü mekan, içeri girilince sizleri yanıltmaktadır. Porsiyonlarının biraz küçük olduğu Filizler Köftecisi’nde alkol yoktur. Filizler Köftecisi Üsküdar’a lezzet amaçlı değil de manzara amaçlı gidenler oldukça çoktur.  
Bu yüzden mekanda güzel yer bulmak biraz zordur.  Filizler Köftecisi Üsküdar’da en azından gidip süper manzara karşısında bir çay içmeniz gereken mekanlar arasında bulunmaktadır.

3 yorum :

  1. DOĞRUSUNU İSTERSEN TUZLUDUR DİYE BENDE CESARET EDİP GİTMEZDİM
    SANA GÜVENİYORUM EN KIISA ZAMANDA GİDİLECEK
    PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLR

    YanıtlaSil
  2. Kız kulesi bu mekandan izlenmelidir.

    YanıtlaSil
  3. Arkadaşlar fiyatlar çok uygun biz 5kişi gittik ve 70tl fiyat ödedik manzaraya karsı böyle bir yemek için fiyatlar gayet uygundur tavsiye ederim..

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler