Prenses Koyu
12:49

Prenses Koyu


Büyükada’nın batı kesiminde Yörükali Plajı’nın ilerisinde bulunan Prenses Koyu hafta sonu kaçamağı yapılabilecek yerlerin başında gelmektedir.
Oldukça sessiz ve sakin koy olan Prenses Koyu’nda bulunan Büyükada Otel’de konaklarken plajdan faydalanabilir, restoranının eşsiz tatlarını tadabilirsiniz. Fiyatların oldukça pahalı olduğunu uyarmakta yarar var. Prenses Koyu’na ulaşmak için Büyükada’ya vardığınızda merkezden ücretsiz olarak kalkan teknelerle 15-20 dakika içerisinde plaja gitmeniz mümkün. 


İsteyenler yine Büyükada’nın merkezinden kalkan faytonlarla da ücretli olarak buraya gidebilir. Plaj her ne kadar temizlemeye çalışsalar bile biraz pistir. Koyda bulunan butik otelde güzel ve kalabalıktan uzak, deniz hem de orman manzaralı odalarda bir hafta sonu geçirebilirsiniz. 


Deniz havası ve orman havasını aynı anda alabileceğiniz bir konumda bulunan Prenses Koyu Güneş’in Büyükada’da batışının en güzel izlenebildiği yerlerden biridir. Hafta sonu giriş ücretinin 50 lira olduğu Prenses Koyu’nda bu fiyata şezlong, şemsiye, duş, minder, sınırsız çay, kahvaltı tabağı, ulaşım gibi hizmetler de dahildir. Plaj ve butik oteli aynı ailenin işlettiği Prenses Koyu’nda plajdan otele çıkarken yaklaşık 150 basamak merdiven çıkmanız gerekmekte fakat sonrasında karşılaşacağınız manzara çıkarken yaşadığınız zorluğu unutturacak nitelikte. Şehrin gürültüsünde ve kötü görüntüsünden uzak uçsuz Marmara Denizi manzarasıyla yakınında yerleşimin olmadığı Prenses Koyu birkaç günlük tatiller için tercih edilmesi gereken bir yer olarak tavsiye edilebilir.

14 yorum :

  1. Hepsi tatil için muhteşem yerler :)) emek için çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  2. emeğine sağlık en güzel tatil yerlerini almıssın

    YanıtlaSil
  3. aklını seviyim ebnde böyle bi site arıyodum çok gusel bi site ya vol evet.

    YanıtlaSil
  4. emeğine sağlık, teşekkürler..

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bir site koyda gerçekten çok güzelmiş

    YanıtlaSil
  6. sonunda bir rehber site buldum

    YanıtlaSil
  7. çok güzel bir derleme emeğine sağlık dostum

    YanıtlaSil
  8. inanılmaz güzel yerler böyle bir hizmet sunduğunuz için candan teşekkürler

    YanıtlaSil
  9. Çok yardımcı oldu teşekkür ederim bu hizmet için

    k.içi burdaydı

    YanıtlaSil
  10. ilk fırsatta gideceğim ::))))

    YanıtlaSil
  11. sikimtrakyesili20 Ağustos 2012 15:46

    kesinlikle gideceğim

    YanıtlaSil
  12. oraya girmek için otelde kalmak şart mı ?

    YanıtlaSil
  13. plaja gitmek için otelde kalmak şart mı ?

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler