Altınkum Kadınlar Plajı
16:44

Altınkum Kadınlar Plajı


İstanbul'un Sarıyer ilçesinde sadece kadınlara hizmet veren Altınkum Kadınlar Plajı, Altınkum Plajı'nın ve Rumeli Kavağı askeri plajının ortasında bulunmaktadır.
Yazın her gün İstanbul'un birçok yerinden gelen kadınları ağırlayan kadınlar plajı, gerek ücretiyle gerekse de kalitesiyle gidilmeyecek bir yer olarak karşımıza çıkıyor.

Bütün personelinin bayan olduğu kadınlar plajına gitmek için İstanbul'un belirli yerlerinden kalkan servislerle ulaşılabiliyor. Girişin servis ücretiyle beraber 30 lira olduğu kadınlar plajı resimlerdeki görüldüğü gibi ıssız değildir.

 Adım atacak değil nefes alacak yer bulunabilecek yer bulunamıyan, insanların serinlemek ve denize girmek amacıyla gittiği kadınlar plajı, resimlerin tam aksine yaz aylarında o kalabalıkta bir bataklık suyunu andırmaktadır. İstanbul'un Anadolu
yakasında bulunan Poyrazköy ve birçok başka yerde bulunan kadınlar plajı da buaraya alternatif olabilir. Denizin kalitesi bakımından İstanbul'un en temiz denizinin olduğu yerde bulunsa da yanlış işletmecilik anlayışı nedeniyle gidenlerin hoşnutsuz eve dönmelerini sağlamaktadır. Malesef İstanbul'da sadece kadınların denize girebildiği yer azlığı sebebiyle talebi karşılayamayan yer özellikle yazın sıcak günlerinde en kalabalık hale ulaşıyor. Altınkum Kadınlar Plajı, başka tercihi olmayanların zaruriyetten gidebilecekleri bir yer olarak karşımıza çıkıyor.

Sarıyer Altunkum Kadınlar Plajı'na ulaşımınızı kendiniz yapmak istiyorsanız, Sarıyer'den kalkan Rumeli Kavağı minibüslerine veya Hacıosman metro istasyonundan kalkan 25A numaralı İETT otobüslerine binip son durakta inerek 5 dakikalık yürüme mesafesini katetmeniz gerekiyor.

19 yorum :

  1. Bilirim. Minibüsler dolusu teyze çocuklarıyla birlikte giderdi cumartesi pazarları

    YanıtlaSil
  2. Harbiden gidilecek mekanlar arasında

    YanıtlaSil
  3. göründüğü gibi değil rezil bir yer

    YanıtlaSil
  4. çiftehan kaplıcalarını gezeceğim sitenizde bulamadım eklerseniz iyi olur çiftehan kaplıcaları

    YanıtlaSil
  5. güzel mekandır tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  6. güzel bi sahil en azından kadınlar için biz gittik ve çok memnun kaldık yani yalnız kadınların gidebileceği tek palj derim

    YanıtlaSil
  7. altın kum paljı tam bayanların gidebileceği bir mekan tercih ettik ve pişman olmadık

    YanıtlaSil
  8. iyi güzel sadece bayanlar var fakat hizmet çok kötü. plajda adım atmak bile imkansız. su berraklığını yitirmiş kalabalık yüzünden.

    YanıtlaSil
  9. Geçen yaz yaşadığımız iğrençlikleri bakalım bu yaz işletme bize yaşatacak mı? Kadınların denize girebildiği az yerlerden biri olması sebebiyle kalite bu kadar düşük olsa gerek.

    YanıtlaSil
  10. biz gitmiştik bayada güzeldi açık plajlara oranla en azından rahatsız edici bakışlar olmuyordu suyuda güzeldi bayanlara tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  11. Yaa cidden o kadar berbat mı yani .. yarin gidicem icime sıkıntı girdi . bu sene giden versa yazabilirmi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yer berbat değil. İşletme berbat. İstanbul'un en temiz denizlerinden birisinin olduğu yerde. Fakat çok kişi gidince kalabalık nedeniyl çekilemez hale geliyor. Tavsiyem hafta sonu değil de hafta içleri biraz daha sakin olan günlerde gitmeniz.

      Sil
  12. Başka yer yok. Malesef buraya kaldık.

    YanıtlaSil
  13. Of şimdi ne yapayım? Yarın (cmt) gitmeyi düşünüyorduk. Yalova Esenköy gibi mi, daha mı kötü acaba?

    Şu memnun kaldık yazanlar, reklam yapmak isteyen çalışanlarsa durum iyice vahim.

    Neyse en azından azıcık güneş almak için deneyelim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalabalık ve kötü işletmeden memnun kalmazsınız sadece. Oysa denizi harikadır.

      Sil
  14. Kara turizm bayanlar plajı turları başladı. 05383545213/ www.bayanlar-plaji.org

    YanıtlaSil
  15. İnanılmaz kalabalık oluyor malesef.

    YanıtlaSil
  16. Servis kullanmassak kendi imkanlarimizla gitsek sadece giris ucreti ne kadar acaba

    YanıtlaSil
  17. gidenler hangi turu tercih etmeliyiz

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler