Seanergy Beach Club
18:43

Seanergy Beach Club


İstanbul'un Karadeniz kıyısında Kilyos ve Gümüşdere arasındaki sahil şeridinde bulunan plajlardan biri olan Seanergy Beach Club, geniş kumsalıyla ve temiz deniziyle ziyaretçilerini ağırlamaktadır. Girişlerin hafta içleri 15 lira, hafta sonları 20 lira olduğu Seanergy Beach Club'da otopark ücreti de bu ücrete dahildir.

Sadece yüzme aktivitesinin yapılmadığı, atvye binip gezebileceğiniz, sörf yapabileceğiniz, futbol veya voleybol oynayabileceğiniz alanların da bulunduğu Seanergy Beach Club'da djler eşliğinde müziğin tadına da varabileceksiniz.

Yemek fiyatları ve kalitesi bakımından çoğu plaj gibi kötü not alan Seanergy Beach Club'a dışarıdan yiyecek getirilmesi yasaktır. Zaman zaman konserlerin de yapıldığı Seanergy Beach Club'a ulaşmak için komşusu olan Baykuş Plajı'na gidiş yolu tarifine bakabilirsiniz.

Baykuş Plajı'na nazaran daha geniş alana sahip olan Seanergy Beach Club çadır kurma alanlarıyla da ziyaretçilerini beklemektedir. Verilen hizmet kalitesinin de komşu ve aynı fiyattaki diğer plajlara göre düşük olduğu söylenebilecek bir plaj olan Seanergy Beach Club, vasat bir özel plaj olarak büyük yatırımla karşımıza çıkmaktadır.

Vakit geçirebileceğiniz birçok aktiviteyi yapabileceğiniz bir mekan olarak karşımıza çıkıyor. Müşteri memnuniyetinin biraz alt seviyede olduğu Seanergy Beach Club'a yönetim anlayışını değiştirene kadar gitmeden önce biraz düşünmenizi tavsiye ederim. Yine de yazın hit günlerinde mekan bulma sıkıntısı çekenler için alternatif olabilir.

0 yorum :

Yorum Gönder

Gezilecek Yerler