Kilyos Solar Beach
10:28

Kilyos Solar Beach


Solar Beach Kilyos’ta bulunan İstanbul’da denize girilecebilecek plajların başında gelmektedir. Yaz aylarında şehir karmaşasından uzaklaşmak, serinlemek için İstanbul’un birçok yerinden insanlar akın akın geldiği yerdir. Buraya için işletmenin kaldırdığı Levent ve Hacıosman’dan kalkan otobüslere ücret karşılığında gidebilirsiniz. Toplu taşıma araçlarını kullacaklar ise; Hacıosman metro durağından hareket eden Sarıyer’den geçen 151 numaralı İETT otobüsleri veya Sarıyer’den kalkan Kilyos minibüsleriyle Kilyos’a gidebilirler. Kilyos’ta indikten sonra, 15 dakikalık yürüyüş sonucunda Solar Beach’e girebilirler.

Özel araçlarıyla gitmek isteyenler ise, Sarıyer üzerinden veya Hacıosman’dan Bahçeköy yoluna sapıp Bahçeköy yolu üzerinden Kilyos’a gidebilirler. İşletmenin ücretsiz otoparkında araçlarını park edebilirler. Solar Beach’e giriş ücreti 2013 yılı itibariyle hafta içi 25, hafta sonu 40 liraydı. Çevre plajlara göre biraz fazla olan ücret karşısında alacağınız hizmet ve keyif kafidir. Plaja girerken dışarıdan hiçbir yiyecek ve içecek sokamıyorsunuz. İçeride kepekli bisküvi satılmasa da dışarıdan içeri sokma ihtimaliniz yok. İçeride fiyatlar ise biraz dudak uçuklatıyor. Ortalama dışarıdaki fiyatların 4 katı bir fiyatla karşılaşacaksınız alışveriş yaparken. Elbette alışveriş yapacaklar, başka şansları yok diye düşünen işletmenin fiyatlara abanmasının sonucu.

Güzel temiz bir denizi bulunan Kilyos Solar Beach’te, bebeklerinizin vakit geçirebileceği oyun alanları da mevcuttur. Evcil hayvanlarınızı da bakım merkezine bırakabilirsiniz. ATV, gokart, Jet Ski, Flying Fox, Tırmanma duvarı, Hovercraft, Paramotor gibi aktiveleri yapma imkanı da bulabiliyorsunuz ek ücreti ödedikten sonra. Paranız kadar hizmet ve eğlence sunan yere birçok fırsat sitelerinden ucuza giriş sağlayabilirsiniz.

Denizi gayet güzel fakat biraz dalgalıdır. Uzun bir plaj olsa da yüzme alanı kısıtlıdır. Hafta sonları çok kalabalıktır. Hafta içleri sakin bir gün geçirmek için idealdir. Fiyatların pahalı olmasının bir nedeni biraz içerideki insanları seçmek için olsa da içeride her kesimden insana rastlayabilirsiniz. Solar Beach’te 1 adet bar bulunmaktadır, hafta sonları canlı striptiz showları da yapılmaktadır. Eğlence merkezi gibi de duran Kilyos Solar Beach’te birçok festival ve konserin düzenlendiği konser alanı da bulunmaktadır. Belli bir kesime hitap etmeye çalışan işletmede maalesef, bu istediğini yerine getiremeyecek kalitede personel bulunmaktadır. Paranızın miktarı kadar eğlence imkanı sunan Kilyos Solar Beach’e imkanı olanların gitmesini öneririm.

2 yorum :

Gezilecek Yerler