Kumluk Plajı
10:28

Kumluk Plajı


Marmara Denizi’nde bulunan Kınalıada’nın kuzeybatısında bulunan Kumluk Plajı, İstanbul’da yüzecek, güneşlenecek yer arayanların gidebileceği bir yer.
Kınalıada’nın İstanbul Boğazı’na yakın olması sebebiyle olacaktır ki denizi biraz yosunludur ama genel itibariyle deniz suyu girilebilecek kalitededir. İsminden de anlaşılacağı gibi öyle kumluk değildir. 
Kınalıada’nın çoğu yerinde olduğu gibi çakıllı bir kuma sahiptir. Buraya gitmeden yanınızda deniz ayakkabınızı da almanızı öneririm. Kumluk Plajı’na gitmek için Kınalıada’ya herhangi bir bir yoldan ulaşıyorsunuz. İskeleden Kumluk Plajı’na giden 20 dakikada bir hareket eden teknelere binerek veya yürüyerek plaja ulaşabilirsiniz. Kumluk Plajı giriş ücreti 20 liradır. Çeşitli fırsat sitelerinde de Kumluk Plajı kuponu bulabilirsiniz. 
Giriş ücreti dahilinde şezlong, şemsiye, kabin, tuvalet duş kullanımı hizmeti dahildir. Genel itibariyle Kumluk Plajı çok kalabalık değildir. Hafta sonlarında ise adadaki diğer plaj olan Kamos Beach gibi insan akınına uğramaktadır. Kumluk Plajı içerisinde yiyecek ve içecek alabileceğiniz büfe de bulunmaktadır. Dışarıdan yiyeceğinizi getirebileceğiniz gibi buradan da alışveriş yapabilirsiniz. Fiyatları orta hallidir. Kumluk Plajı’nı diğer ada plajlarından ayıran özelliği sanırım uygun fiyatlarıdır. Bu yüzden oldukça rağbet görmektedir. Bu rağbet halk plajı görüntüsü vermemektedir. Kumluk Plajı’nın ortamından rahatsız olmayacağınızı düşünüyorum. Orta beklentileriyle denize girip, serinleme amacı güdenlerin kesinlikle gitmesini önerdiğim yer olan Kumluk Plajı, ihtiyacınızı karşılayabilecek kapasitededir.

2 yorum :

  1. Sizin Pr değeri benim hedef olan değermiş hocam :)...Başarılarınızın devamını dilerim ;)..

    Not:Temayı değiştirmek isterseniz tema editleme de yardımcı olurum size hatta siz http://btemplates.com/ dan temanızı seçin ben düzenleyim uyarlarım sizin siteye,tabi değiştirmek isterseniz beni yanlış anlamayın sakın ola...

    Temanızın boyutu büyük 15.6 inç ekrana tam sığmıyor bu da size hit kaybına sebep olur :(.

    YanıtlaSil
  2. güzel bir denizi vardır. büyükada yerine tercih edilebilir.

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler