Suadiye Plajı
19:22

Suadiye Plajı


Genellikle İstanbul’un Suadiye sakilerinin tercih ettiği plaj olan Suadiye Plajı, halk plajları gibi ücretsiz olsa da tercih edenlerden olsa gerek gayet nezih bir ortamda güneşelenip denize girmenize olanak sağlamaktadır.
Girişlerin ücretsiz olduğu Suadiye Plajı’nda şezlong ve şemsiyelerden yararlanmak için de ücret ödemeniz gerekmemektedir. Suadiye sahilinde İETT Suadiye durağı veya Şaşkınbakkal durağında inerek gidebileceğiniz bir yer olan Suadiye Plajı İstanbul’daki sosyetik beachler arasında üst sıralarda bulunmaktadır. Rüzgar sörfü dersi almak isteyenlerin de uğrak yeri olan Suadiye Plajı’nda rüzgar sörfü dersi de verilmektedir. 
İstanbul’un eski plajlarından olan ve Atatürk’ün zaman zaman burada denize girdiği yer olan Suadiye Beach, her yaş grubundan insanlara ev sahipliği yapmaktadır. Yakın çevresinde bulunan Caddebostan Plajları gibi denize girilebilecek derecede temiz denizi olan plajda yiyecek içecek alabilecek yer de bulunmaktadır. 

Pek kalabalık olmayan Suadiye Beach, genelde Suadiye, Erenköy ve Bağdat Caddesi gibi yakın bölgelerde ikamet eden birbirini tanıyan komşuların uğrak yeri olsa da dışarıdan gelenlere de sahillerinin kapıları ardına kadar açık. Sizleri misafirperverlikleriyle ağırlayacaklarından şüphe duyulmamaktadır. Ege ve Akdeniz’deki sosyetik beach’leri aratmayan Suadiye Beach kaliteli ortamıyla halk plajı görüntüsünden çok uzaktadır.

4 yorum :

  1. son yıllarda iç çamaşırlarıyla giren tipler pek kalmadı sanırım burda :) indir

    YanıtlaSil
  2. Bak burayı tuttum işte. Good very good.

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler