Tırmata Beach & Balık Club
15:12

Tırmata Beach & Balık Club


İstanbul'da ailenizle veya sevgilinizle güvende denize girebileceğiniz en rahat ve kaliteli yerlerden biri olan Tırmata Beach & Balık Club, İstanbul'un Kilyos semtinde geniş kumsallara sahiptir.
Yanında bulunan Solar Beach ve Burç Beach'ten kumsalın genişliği ve kalitesi bakımından daha üstün olan Tırmata Beach giriş ücretiyle de diğer kaliteli plajlara göre daha uygun olanaklara sahiptir. Anlaşmalı olduğu fırsat sitelerinde yıllık iki kişi 90 liraya girebileceğiniz Tırmata Beach, günübirlikçi ziyaretçilerinden haftaiçi

15 lira, haftasonu 30 lira almaktadır. İçerisinde 5 adet bar ve 1 adet restoran barındıran Tırmata Beach Club, müşterilerinin dışarıdan yiyecek ve içecek getirmelerine izin vermemektedir. Yanlarında kadın bulundurmayan erkeklerin damsız giremediği Tırmata Beach Club, belki İstanbul'da ailelerin ve sevgililerin en rahat girebileceği apaçilerden arındırılmış plajı olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu bakımdan diğer plajlardan daha gidilebilir görünüyor.

Restoranında balık ziyafeti çekileceğiniz Tırmata Beach Club'ta, kahvaltı yapma olanağınız da bulunmaktadır. Yiyecek fiyatlarının dışarıya göre biraz pahalı olduğu Tırmata Beach'te, deniz kalitesi Kilyos'taki plajların kalitesindedir. Sosyal ortamıyla İstanbul'un üst tabakasının uğrak mekanı olan Tırmata Beach, gerek ortamıyla, gerek denizinin temizliğiyle İstanbul'da denize girilebilecek yerlerin en baş sıralarında bulunmaktadır.

Plaja ulaşmak için Solar Beach'e gidiş yolunu takip ederek, Solar Beach'e gelince sol taraftaki yolun sonunda Tırmata Beach'e gidebilirsiniz. 3000 araçlık otoparka sahip olan Tırmata Beach'e, toplu taşıma araçlarıyla gitmek isteyenlerin Kilyos'tan 15 dakika yürümeleri gerekmektedir. Yazın sıcak günlerinde serin Karadeniz dalgaları arasında ferahlayacağınız yer olan Tırmata Beach plaj seçeneklerinizin arasında yer almalıdır.

0 yorum :

Yorum Gönder

Gezilecek Yerler