Ada Beach Club
16:44

Ada Beach Club


Ada Beach Club İstanbul Prenses Adaları’nın en görkemli adası olan Heybeliada’da Türkiye’nin en doğal güzellikli koylarından birinde Çam Limanı Koyu’nda hizmet vermektedir. Konum itibariyle doğayla iç içeyken denize girme imkanı sunan, kuş sesleri eşliğinde güneşlenebileceğiniz, berrak Marmara Denizi kıyısında, çam ağaçlarının altında mavi ve yeşil renk tonlarının karışımıyla oluşmuş renk cümbüşü içerisinde güzel bir gün geçirebileceğiniz yer olan Heybeliada Ada Beach Club, adadaki bir diğer plaj olan Green Beach Club / Sadık Bey Plajı gibi İstanbul’da denize girecek yer arayanların tercih edilmesi gereken yerlerin başında gelmelidir.
Hafta içi 25 tl, hafta sonlarında 35 tl giriş ücretinin olduğu Ada Beach Club’a damsız giriş yasaktır. Kız arkadaşınız, kardeşiniz veya ailenizden bir bayanla beraber girmeniz gerekmektedir. Heybeliada Çam Limanı’nda yıllardır ücretsi olarak girilen denizde son yıllarda yapılan yatırımla ücretli olarak hizmet veren Ada Beach Club’ın yan tarafında ücretsiz olan halk plajı da mevcuttur. 
Ortam kalitesi arayanların tercih ettiği yer olan Ada Beach Club’a ulaşmanız için Heybeliada İskelesi’nden indikten sonra iskeleden kalkan ve Ada Beach Club’a giden teknelere binebilirsiniz. Faytonla da Ada Beach Club’a ulaşma imkanınız varken yürüyerek de plaja gidebilirsiniz. Çam ağaçlarının gölgelik görevi gördüğü Heybeliada Çam Limanı’nda bulunan Ada Beach Club birçok etkinlik yapmanıza da olanak sağlamaktadır. Plaj voleybolu, mini golf sahalarıyla, gece ve gündüz gerçekleşen etkinlikleriyle her türlü düğün, kutlama toplantı organizasyonun yapılabildiği bir yer olan Ada Beach Club’da günübirlik güzel bir deniz keyfi geçirebilirsiniz.

4 yorum :

  1. İstanbul’da gidebileceğiniz en iyi beachlerden biri bence. Sakin dinlendirici bir ortamı var. Güzel bir kumsalı var. Deniz temiz fakat bazen çok dalgalı olabiliyor ama eğlenceli zaman geçirmenizi sağlıyor. Eğer tatile de gidemiyorsanız kesinlikle tavsiye edebileceğim bir mekan. yiyecek içecek fiyatları da gayet uygun.

    YanıtlaSil
  2. İstanbuldan ayrılamadığım yazlarda uğradığım mekan. Damsız içeri müşteri alınmamasının verdiği rahatlıkla gün boyu güzelce güneşlenebilir, eğlene bilir ve dinlenebilirsiniz. Ben aktiviteleri de heybeliadadaki arkadaşlarımdan öğreniyorum ve gidiş günlerimi ayarlıyorum. tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  3. ada beach club tavsiyemdir daha yeni bu mekandaydım güzel bir yer

    YanıtlaSil
  4. harika bir yer tek geçerim.

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler