Zorlu Center AVM
12:18

Zorlu Center AVM

İstanbul’un Zincirlikuyu semtinde Zorlu Grup’un 2007 yılında aldığı ihaleyle yapımına başlanan Zorlu Center 2013 yılının Ekim ayında alışveriş merkezinin kapılarını ziyaretçilere açtı. Teras evler, kule rezidans, otel, performans sanatları merkezi, ofis ve alışverişin bulunduğu bir yaşam merkezi olan Zorlu Center, İstanbul’da konum itibariyle en stratejik yerde bulunan yapılardan biridir.
Boğaziçi köprüsünün Avrupa yakası ayağının hemen dibinde Sarıyer – Beşiktaş yolu hattının kenarında bulunan Zorlu Center AVM’ye Taksim ile Hacıosman arasında çalışan İstanbul metrosunun entegrasyonu da bulunuyor. Gayrettepe durağından yer altından yaklaşık 400 metrelik yürüyen bantlarla yola çıkmadan Zorlu Center AVM’ye ulaşmak mümkün. Ayrıca Zincirlikuyu metrobüs durağından da çok rahat ulaşım sağlanabilmekte. 
4 katlı alışveriş merkezi olan Zorlu Center AVM, üstü açık sokakta alışveriş yapıyor havası vermektedir. Yağışı havalarda üstü kapatılma özelliği bulunan Zorlu Center AVM, ziyaretçilerine kapalı bir mekan hissi vermemesi sebebiyle Kanyon AVM’ye bu yönden benzemektedir. Ayrıca yerli yabancı birçok markaya ev sahipliği yapan alışveriş merkezinde Türkiye’de çok zor rastlayabileceğiniz markaların dükkanları da bulunabilmektedir. Türkiye’ye yeni girecek markalardan bazıları da Zorlu AVM’den giriş yapmaktadır. Daha çok pahalı markalara sahip olan alışveriş merkezi çıtayı biraz yukarıda tutuyor. İçinde 185 mağaza bulunduran Zorlu Center AVM, içinde alışveriş yaparken sizlere birçok alternatif sunması bakımından tercih edilebilir. 
Yeni açılmış olması sebebiyle daha tamamlanmayan işler nedeniyle bazı olumsuzluklara rastlamak mümkün. Alışveriş merkezi içinde gezerken yoğun rüzgara maruz kalmak mümkün. Yüksek binaların altında bulunması sebebiyle bu rüzgar ortaya çıksa da hava akımına pek çözüm bulunulamamış gibi. Fiyat pahalılığından ortaya çıkacak olan ziyaretçi sınıfı, kaliteli olup zaman geçirebileceğiniz bir yaşam merkezi olması diğer alışveriş merkezlerinden ayıran özelliği. Sessiz sedasız açılan Zorlu Center AVM’ye uğramalısınız.

1 yorum :

  1. İstanbul iyice avm merkezi oldu. Yeri konumu ve markalarıyla bari fark yaratsa.

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler