Vialand Tema Park
19:52

Vialand Tema Park

İstanbulluların Tatilya’dan sonra açılmasını merakla beklediği yer olan Vialand, 2013 yılı Mayıs ayında açıldıktan sonra yoğun ziyaretçi kitlesiyle karşı karşıyadır. Sevdiklerinizle birlikte güzel, keyifli, eğlenceli bir gün geçirebileceğiniz yer olan Vialand Tema Park, maceraperestlerin mutlaka gitmesi gereken bir yer. Adrenalin salgınızı en çok salgılatacağınız yer olan Vailand, Eyüp ilçesinin Alibeyköy semtine Pierre Loti’nin arkasında bulunuyor.
Vialand Temapark’ının hemen yanında da her şeyi alabileceğiniz çeşidin bulunduğu Vialand AVM yer alıyor. Vialand Tema Park 4 bölümden oluşuyor. Vialand Şatosu, Macera Dünyası, Oyun Dünyası ve Efsaneler Dünyası temaparkın bölümleridir. Aileler, çocuklar ve korkusuzlar için çeşitli eğlence alanları olan Vialand’da her yaşa göre eğlenilecek alan mevcut. Hafta içinde Vialand giriş ücreti yetişkinler için 55 liradır. Yetişkin grubuna 12 yaş üzeri kısım girmektedir. 4 ile 11 yaş arasındakiler 44 lira karşılığında Vialand Tema Park’taki tüm eğlence araçlarına binebilmekteler. Ücrete eğlence merkezi içerisinde yiyeceğiniz ve içeceğiniz dahil değildir. 4 çocuklu bir aielenin buraya eğlenmeye gelmesi biraz pahalı olacaktır. Şehrin içinde ulaşımı kolay olması büyük avantaj.
Vialand Tema Park giriş saatleri hafta içi 11:00 ile 20:00 arasındayken hafta sonu giriş saatleri 11:00 ile 22:00 arasındadır. Vialand AVM giriş saatleri her gün için 10:00 ile 22:00 arasındadır. İstanbul’un genelde orta ve alt gelirli sakinlerinin ikamet ettiği yerde bu kadar yüksek fiyatlı bir yer olması sebebiyle ziyaretçiler genelde diğer semtlerden akmaktadır. 
Giriş ücretlerinin yüksek olması Vialand Tema Park içindeki kuyrukları azaltmış değil. Konum itibariyle İstanbul’un her noktasından rahatlıkla ulaşabileceğiniz bir yerde bulunan Vialand’e ulaşmak için ücretsiz servislerle Kabataş’tan 20 dakika süren yolculuk yapmak mümkün. Ayrıca Halkalı, TEM Avrupa Konutları, Ataköy-Bakırköy, Sarıyer, Sultan ahmet, Gaziosmanpaşa, Cevizlibağ ve Taksim’den de ücretsiz servisler kalkmaktadır. 
E5 ile TEM otoyolunun arasında kalması sebebiyle de özel araçlarıyla gelecekler rahatlıkla ulaşabileceklerdir. Türkiye’de pek zor bulunan markaların dükkanlarını Vialand AVM’de bulabilirsiniz. Ferah alışveriş ortamı sebebiyle keyif alarak alışveriş yapabileceksiniz. Merakla beklenen İstanbul’un böylesine bir yapıya ihtiyacı olduğu Vialand Tema Park ve AVM’yi mutlaka ziyaret etmelisiniz.

2 yorum :

  1. İstanbul'un beklenen projesi yapılmış. Tatilya burnumuzda tütüyordu onu aratmayacak. Gün geçtikçe iyileşeceğe benziyor. Biraz daha geç gitmekte yarar var gibi.

    YanıtlaSil
  2. Geçen hafta sonu buraya gitme şansım oldu. Sizlere tavsiyem açıldığı saatte hemen gidin. Kimseler yokken istediğiniz şeye binin. Çünkü öğleden sonra yaklaşık 30 dakika kuyruk bekliyorsunuz. Bir de daha açılacak olan roler coster var. Onun da açılması beklenebilir.

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler