La Fontana Di Trevi
11:05

La Fontana Di Trevi

İstanbul’un İstiklal Caddesi’nde saklı kalmış küçük bir mekan olan La Fontana Di Trevi, müşterilerine büyük lezzetler sunmaktadır. İtalyan mutfağını ziyaretçilere sunan işletme J’adore ile ortak olma özelliğine de sahip.
Başka yerde yiyemeyeceğiniz lezzetli pizza ve makarnaların yapıldığı yer olan La Fontana Di Trevi, yemekten sonra da eşsiz lezzetteki tatlılarıyla midenizi büyülemektedir. Çikolata severlerin kesinlikle gitmesi gereken yerde en favori Oh la la Beatrice ismindeki meyve parçacıklarının üstüne dökülen soğuduğunda da donmayan çikolatadan yapılmış, üstü krema kaplı tatlıdır. Pizzaları en ince hamurdan hazırlanan ve buna rağmen gayet doğurucu olan mekanın servisi bir o kadar da hızlıdır. 
 Mekanın içindeki masalar birbirine çok yakındır. Tavan alçaktır. Bu durum rahatsızlık yaratmıyor aksine samimi bir ortamı bize gösteriyor. Mekan içerisinde çalan müzikler de dinlemeye değer. Servis elemanları oldukça güler yüzlü ve yardımcılardır. La Fontana Di Trevi’nin fiyatları ise bu kalitenin oldukça altında. Çok uygun fiyatlar karşılığında eşsiz lezzetler tadabileceğiniz yer Beyoğlu’nda kesinlikle gidilesi bir mekan. Hafta sonları ve hafta içi akşamları buraya girmek için kuyrukta beklemeniz gerekecek. Tok gözlü bir işletmeye sahip olan La Fontana’da rezervasyon yaptıramıyorsunuz. 
Genelde dışarıda bekleme süreniz 15 dakikadır ve bu süre sonunda yaşayacağınız güzel dakikalar beklemeye değerdir. Mekanın küçük olması ve yoğun talep olması bu beklemenin nedenidir. La Fontana Di Trevi’ye gitmek için Taksim Meydanı’ndan İstiklal Caddesi’ne girip Galatasaray Lisesi’ni geçtikten sonra 2. Sağdaki sokağa girip sokak sonu ilerlemeniz gerekiyor. Fiyat ve kalite dengesi bakımından nadir bulacağınız bir mekan olan La Fontana Di Trevi’ye gitmeniz önerilir.

2 yorum :

  1. ne kadar güzel bir yermiş. özellikle ince hamur pizzalarını merak ettim, keşke İstanbul'da yaşadığım zamanlarda keşfetseymişim

    YanıtlaSil
  2. İstiklal Caddesi'ndeki uğrak mekanımızdır burası. İşletmecilerin tutumu çok insanca. Bundan dolayı senelerdir burayı tercih ederiz. Herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler