İstanbul'daki Gay ve Lezbiyen Eğlence Mekanları
22:43

İstanbul'daki Gay ve Lezbiyen Eğlence Mekanları


İstanbul’da özellikle Taksim bölgesi civarında gay ve lezbiyenlerin rahatlıkla ve çoğunlukla girebildiği eğlence mekanları gözlemlenebilmektedir. Bu tür yerlerle ilgili olanlar için gidilecek mekanlar olarak adlandırılabilecek mekanların birkaçının isimleri, mekan hakkında bilgi ve adresleri verilmiştir

CHIANTI CAFE & BAR; İstiklal Caddesi’nden Balo Sokağa girildiğinde Nevizade Sokağı’nı geçtikten sonraki ilk soldan içeriye girildiği takdirde, karşınıza çıkacaktır. Bayram Sokak'ın 3 yan sokağı da diyebiliriz. Akşam saat 22:00’a kadar kafe tarzı işletilen işletmede, gece 02:00’ye kadar, canlı müzik yapılmaktadır. Diğer gay barlardaki fiyatlara kıyasla daha uygun olduğu görülmektedir.
PİNOKYO CAFE & BAR; İstiklal Caddesi’nde Büyükparmakkapı Sokağı’nda bulunan mekan gündüz saatlerinde tarot ve kahve falı etkinliklerinden sonra geceleri değişik şovlara izin vermektedir.
CHAPLIN CAFE; Uygun fiyatlı eşcinsellerin takıldığı mekan olarak bilinmektedir. Saat 12:00 ile 01:00 arasında İstiklal Caddesi İpek Sokak’ta soldan ikinci binanın en üst katında bulunmaktadır.
HASPA CAFE & BAR; Chaplin Cafe’yle aynı binada bulunan bar, genelde karışık bir müşteri profiline sahip olduğundan sadece eşcinsellerin uğradığı yerlerden değildir. Gizli saklı bir mekan görüntüsü vermemektedir.
SUGAR CAFE;  Uzun zamandır Gay ve lezbiyenlerin uğrak yeri olan mekanlar arasında bulunan kafe, yabancı müşterilerine tuzlu fiyat çekmektedir. St. Antuan kilisesinin karşısındaki sokaktan içeriye girildiğinde karşılaşılan mekan oldukça canlıdır.
DURAK BAR; İstanbul Aksaray’da Muratpaşa Sokak’ta bulunan bar, meyhane tarzında bir düzene sahiptir. Daha çok olgun erkeksiz eşcinsellerin tercih ettiği yer saat 22:00-02:00 arasında açıktır.
TEK YÖN; Sıraselviler Cadddesi’nde bulunan mekan, en çok tercih edilen gay ve lezbiyen eğlence mekanları arasında bulunmaktadır. Gençlerin çoğunluğu oluşturduğu mekanda Türkçe pop ağırlıklı müzik dinletilmektedir. Saat 22:00-05:00 arasında açık olan mekanın bu kadar tercih edilmesinin nedeni eşcinsel dostu işletme yönetimidir.
EKOO CLUB BAR; Daha gayların takıldığı mekan olarak karşımıza çıkıyor. Taksim Meydanı'nın yanında eski çiçekçilerin mekanının karşısında bulunan Catroon Hotel'in yanında bulunan bar, Tarlabaşı Bulvarı'nda yer alıyor. Saat 21:00 ile 09:00 arasında hizmet vermektedir.

Sizin de paylaşacağınız mekan ve bilgileri başkaları için de yararlı olacaktır. Unutmayı bilgi paylaşıldıkça çoğalır.

24 yorum :

  1. Lezbiyen mekanlarını az tanıtmışsınız. Başka lezbiyen mekanı yok mu ki?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. busecigim gel benim ev lezbiyen mekani bol bol lezbiyen var

      Sil
    2. bende geliyimi yanınıza bende lezbiyenim

      Sil
    3. Bigudi Club taksim istiklal caddesi mis sokak

      Sil
    4. Bigudi Club taksim istiklal caddesi mis sokak

      Sil
    5. Bnde merak ediyorum hiç gitmiyen içn özl yerde bulşp gitmemiz lzm 1 2 arkdş tnşmş olrz

      Sil
  2. Buradaki birçok yer eşcinseller arasında biliniyor. Ancak ilk kez bu ortamnlara girecek olanlar için güzel bir tanıtım olmuş. Yeni arkadaşlarımızı bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  3. ben ilk kez gidicem acaba nerdeki cafe daha sıcak söylerseniz sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne aradınız gay mi lez mi yada başka bişey mi onu söylerseniz yardımcı olurum

      Sil
  4. yakşamlar sizden bi ricam olacak bana ulaşabiliçek telefon numara yazarmısınız ben nasıl lesbiyen bulabilirim yardımedin lütfen nerde bulabilirim lesbiyen ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En güzeli normali adam gibisi yokmu ya :)

      Sil
    2. Bigudi Club sadece lezbiyenler var taksim istiklal caddesi nis sokak kime sorsan söyler ve bu ayın 21 de açılış yılı olacak çok yoğun olur sanırım benden size tavsiye

      Sil
  5. Bigudi Club taksim istiklal caddesi mis sokak sadece lezbiyenler

    YanıtlaSil
  6. İlk defa gitmeyi düşünüyorum yardimci olursanız sevinirim 44ys

    YanıtlaSil
  7. Lezbiyen mekkanlarina hiç gitmedim ama çok istiyorum nasildir acaba

    YanıtlaSil
  8. Yabanciyim bi sakincasi yoktur?

    YanıtlaSil
  9. Erzurumda el molino gidilebilecek en iyi eşcinsel mekanıdır.

    YanıtlaSil
  10. Gay barlara daha önce gitmedim nasıl bir yer acaba bilgi verirseniz sevinirim

    YanıtlaSil
  11. Daha önce gay bara gitmedim umarım iyi biyerdir ve gay olarak yeniyim

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler