Doğubank
19:33

Doğubank

İstanbul’da elektronik eşyaları en ucuza satın alabileceğiniz yer olan Doğubank, yerli ve yabancı turistlerin alışveriş yapmak için gittikleri yerdir.

Genelde yurtdışından ucuza getirilip satılan malların bulunduğu mekanda garantisi olmayan ürünlere rastlamak mümkündür. Piyasadaki orijinal üründen sadece garanti özelliği farkı olan ürünleri yarı yarıya fiyatla alabileceğiniz yer olan Doğubank bu nedenle riske girmeyi sevenlerin tercih ettikleri yerdir. 

İstanbul’un Eminönü ilçesinin Sirkeci semtinde bulunan Doğubank İş Hanı’na gitmek için Bağcılar Kabataş arasında çalışan tramvayla Galata Köprüsü'nü geçtikten sonra Sirkeci Durağı’nda inerek Eminönü’nde doğru 50 metre yürümelisiniz. Eminönü’nden Yeni Camii yanındadaki caddeden Sirkeci’ye doğru Hamidiye Caddesi boyunca  yürüdüğünüzde karşınıza çıkacaktır. Sadece garantisiz elektronik eşyaların değil garantili ürünlerin de satıldığı yer olan Doğubank, kaçak ürünlerin cennetidir. 

İsminin elektronik ürün satışında ünlü olması sebebiyle birçok kişinin illegal olarak kullandığı Doğubank ismi, bu kelimeyi küçük yaşta işitenlere bir çeşit bankayı anımsatmaktadır. Buraya gidenlerin birçoğu piyasadaki fiyatlardan haberdar olmak için gitse de alışveriş yapacak olanların buraya giderken kazıklanma ihtimaline karşı dikkatli olması gerekmektedir.

Zira dükkan sahipleri kazıklamaya oldukça meyillidir. Sıkı pazarlıkla da alacağınız fiyatın çok altına da inebilirsiniz. Alış veriş yapılacak özellikle de teknolojik ürünlerin mekanı olan Doğubank, elektronik ürün almasanız da fikir edinmek için gitmeniz gereken yerlerden biridir.

1 yorum :

  1. 2006 da piyasa değeri 250 lira olan iki mp4 çaları 160 demişti de 140 a almıştım. Bataryası şişti ben de mp4e nokia batarya bağladım halen kullanıyorum :-)
    Risk seviyorsanız, biraz da elektronikten anlıyorsanız burayı tercih edebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler