Cevahir Alışveriş Merkezi
20:45

Cevahir Alışveriş Merkezi


İstanbul’un Şişli ilçesinde bulunan Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi ilk açıldığında Avrupa’daki en büyük, Dünya’daki ikinci büyük alışveriş merkeziydi.

Özellikle yaz aylarında Arap turistlerin akınına uğrayan Cevahir AVM, sizlere farklı markaları ve etkinlikleri sunması nedeniyle en çok tercih edilen alışverişveriş merkezleri arasında bulunmaktadır. İçerisinde İstanbul’da tek olan kapalı eğlence merkezi Atlantis’i de barındıran Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde yetişkinler ve çocuklar için eğlence araçları bulunmaktadır. 

Tiyatro ve sinema salonlarıyla birçok film ve oyunun gösteriminin yapıldığı Cevahir AVM, farklı yemek seçenekleri sunan yemek bölümüyle de gününüzü dolu dolu geçirmenize olanak sağlamaktadır. Büyük yiyecek ve yapı marketlerine de ev sahipliği yapan Cevahir Alışveriş Merkezi’nde her aklınıza geleni ve ihtiyacınız olanı alabileceğiniz dükkanlar bulunmaktadır.  
Cevahir Alışveriş Merkezi’ne gitmek için Taksim’den Hacıosman yönüne doğru hareket eden metroy binerek Şişli durağında iniğ metro bağlantısıyla AVM’ye girebilirsiniz. 
Metrobüsü kullanarak Mecidiyeköy istasyonunda inip 5 dakikalık yürüyüş sonrasında Cevahir Alışveriş Merkezi’ne ulaşabilirsiniz. Özel araçlarıyla gelemk isteyenler E-5 yolundan Mecidiyeköy Sapağı’na sapıp Şişli yönünde gittikten sonra Cevahir AVM’ye gidebilirler. Cevahir Alışveriş Merkezi otoparkı önceden ücrteliydi, fakat yapılan son düzenlemeye göre ilk 3 saat ücretsizdir. 3 saat sonrasında ise her saat başı ücreti artarak hizmet vermektedir. Ulaşımın kolay ve içerisindeki alışveriş alternatifinin bol olması sebebiyle tercih edilen Cevahir Alışveriş Merkezi, özellikle hafta sonu günlerinde oldukça kalabalıktır. 
Bu kalabalığa gün geçtikçe artan Arap turistlerin sayısı da eklendiğinde curcuna oluşmaktadır. Açıldığından beridir çevresinde bulunan Profilo AVM gibi yerlerin müşterilerini kapan, içerisindeki gezi alanının geniş olması sebebiyle ferah bir şekilde alışveriş yapabileceğiniz Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi İstanbul AVM’lerinin başında gelmektedir.

6 yorum :

  1. Bu sene yine arap turistler istila etti. Atlantis eğlence parkını çok beğendim.

    YanıtlaSil
  2. Atlantis eğlence parkı gerçekten çok güzel. Rahatca alışveriş yapabileceğiniz güzel ferah mekanlardan biri

    YanıtlaSil
  3. İçinde tiyatro, sinema ve eğlence parkı olması çok iyi. Yapabilecek birşeyler bulunabiliyor. Sadece alışveriş mekanı değil.

    YanıtlaSil
  4. Rahatca alışveriş yapabileceğiniz güzel ferah mekanlardan biri burası.

    YanıtlaSil
  5. Cevahir avm benim alışveriş, yemek ve eğlence mekanım. :) Alışverişimi yaptıktan sonra mutlaka Upper West Side’a gidip kendime bir new york burger menü ısmarlarım.

    YanıtlaSil
  6. Cevahir avm benim alışveriş, yemek ve eğlence mekanım. :) Alışverişimi yaptıktan sonra mutlaka Upper West Side’a gidip kendime bir new york burger menü ısmarlarım.

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler