Profilo AVM
20:33

Profilo AVM

İstanbul’daki kıdemli alışveriş merkezlerinden biri olan Profilo Alışveriş Merkezi, gün geçtikçe daha merkezi ve daha modern açılan alışveriş merkezlerine ayak uyduramadıkça eski önem ve popülerliği kaybetse de kemikleşmiş ziyaretçileriyle günümüzde rekabet ortamına ayak uydurmaktadır.

Şişli ilçesinin Mecidiyeköy Mahallesi’nde bulunan Profilo Alışveriş Merkezi, diğer alışveriş merkezlerinden biraz daha farklı olarak; sosyal, eğlence ve kültür mekanlarını da barındırmaktadır.

Bowling, bilardo ve birçok oyun oynayabileceğiniz oyun salonuyla, vizyondaki filmleri takip edebileceğiniz sinema salonlarıyla, kapalı yüzme havuzuna sahip olan spor salonlarıyla, çocuklarınızın vakit geçirebileceği çocuk kulübüyle, sadece alışveriş değil yaşam merkezi ünvanına da sahiptir. 

Önemli markalardan alışveriş yapma imkanı da sunan yer olan Profilo AVM, sabah ve akşam 10 saatleri arasında hizmet vermektedir. Toplu taşıma araçlarıyla ulaşmanın biraz zor olduğu Profilo Alışveriş Merkezi’ne gitmek için Mecidiyeköy’e metrobüs veya metroyla ulaştıktan sonra Büyükdere Caddesi’nden Gayrettepe’ye doğru yürüyüp solda bulunan sokaklardan Profilo tabelası olanına girip sokağın sonuna vardığınızda Profilo Alışveriş Merkezi'ne ulaşacaksınız. 

Özel araçlarıyla gitmek isteyenler için de otoparkı olan Profilo AVM’deki otopark ücreti yoktur. Ücretsiz otoparkta aracınızı saat 22’ye kadar almayı unuttuğunuz vakit aracınız zincirlenip günlük ceza uygulanmaktadır. Birçok markayı sergileyen, alışveriş dışında birçok etkinliğin de yapılabileceği yer olan Profilo Alışveriş Merkezi, kalabalık olmaması sebebiyle rahat alışveriş yapabileceğiniz mekanlar arasında bulunmaktadır.

1 yorum :

  1. Arka plan güzel olmuş hocam :) sitenizin içeriği zaten şahane :)

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler