Bayram Sokak
21:33

Bayram Sokak


Bayram Sokak İstiklal Caddesi üzerinde bulunan Ağa Camii ile Demirören Alışveriş Merkezi arasında bulunan sokaktan girip ilk sola döndüğünüzde içerisine girdiğiniz, İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde Tarlabaşı Şişhane arasında çokça benzerlerini görebildiğiniz berber dükkanına rastlayabileceğiniz, yıllardır bozulmayan girişin serbest olduğu genelev sokağıdır.

İçerisinde birkaç sıcak suyu olma özelliğine sahip olan otelin de bulunduğu bu kerhane sokağının ününü daha önceden bilmeden girdiğinizde oldukça şaşırtıcı bir görüntüyle karşılaşmanız muhtemeldir. Önce çıkmaz sokak görüntüsü veren Bayram Sokak’a girdiğinizde volta atan ağabeylerimizle karşılaşabilirsiniz. Issız bir ortamı bulunan Bayram Sokak’ta ilerlediğinizde sessizliği camdan size laf atan hayat kadınları ve travestilere tanık olabilirsiniz. 
Eğer ilk kez bu durumla karşılaşacaksanız ve özellikle bayansanız Bayram Sokağı en kısa sürede terk etmeniz önerilir. Zira salyaları yere akan camdaki kadınların yarı çıplak görüntüleriyle haz alan ağabeylerimizin bakışlarına odak olmak istemezsiniz. Ayrıca travesti ve genelev kadınlarının size laf atışlarına hedef olacaksınız. Emek Sineması’nın bulunduğu aradan girdiğinizde de karşınıza çıkacak olan Bayram Sokak içerisinde genellikle travestiler ve hayat kadınlarının yaşadığı evler bulunmaktadır. 
Bunların yanında yasal olarak işletilen mor kapılı bir genelev bulunmaktadır. Fiyatları konusunda hiçbir bilgim ve alakam yok. Sadece sizi Küçük Bayram Sokak hakkında bilgilendirip, size gidilmeyecek bir yer olarak tanıtmak istedim. Ayrıca bu hayatların nasıl olduğu konusunda merakınız varsa sosyal gözlem amacıyla genelevlerin bulunduğu Bayram Sokak’tan geçebilirsiniz fakat fotoğraf çekebilmeniz tahminen pek kolay olmayacaktır.

8 yorum :

  1. Ben buraya yanlışlıkla girmiştim. Gerçekten çok tuhaf bir yer. Oteller berberler... Sokağın dibi görünmüyor. Kasvetli hava ve sonunda size laf atan travestiler..

    YanıtlaSil
  2. nedense girenlerin %95.562'si "yanlışlıkla" girmiş oluyor

    YanıtlaSil
  3. Bir arkadaşım anlattı, cam kenarında size laf atan yarı çıplak kadınlara rastlamak mümkünmüş.

    YanıtlaSil
  4. Daha dun gece yanlisikla girdim, girmemle camdan 2 travestinin bana laf atmasi bir oldu dolayisiyla girdigim gibi cikmam da bir oldu

    YanıtlaSil
  5. ohhhh ne ka güzelll ohhhh

    YanıtlaSil
  6. kesin girmenle çikman bir olmuştur kesin :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burdaki kadınlar yasalmı bi bilgisiolan varmı

      Sil
  7. Bugün gittim daha bilerek geçtim önünden çünkü cok merak ediyordum ama kesinlikle tavsiye etmiyorum travestilerin bagirsi değil daha cok orda bekleyen adamların size bakışı rahatsız ediyor sanki tek sabıkası olmayan insan ben misim gibi hissetyim bugün şiddetle diyorum sakin oyle bir hataya düşmeyin hele zengin takiliyorsaniz veya gözüküyorsaniz ve o sokağa adim attiysaniz vay halinize

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler