Green Beach Club / Sadık Bey Plajı
18:04

Green Beach Club / Sadık Bey Plajı


Heybeliada’nın kuzeyinde bulunan Green Beach Club, İstanbul’da ailenizle nezih bir ortamda denize girebileceğiniz yerler arasında bulunmaktadır.
İsminde Beach kelimesi olmasına rağmen plaj kumunun olmadığı Green Beach Club, günübirlik tatilcilerin veya konaklamak isteyenlerin rahatlıkla tercih edebileceği plajlar arasındadır. Sadık Bey Plajı ismiyle de adlandırılan, Heybeliada’daki birçok plaj gibi Heybeliada iskelesinden vapurla indiğinizde Green Beach Club’a bağlı motorlarla ücretsiz olarak plaja ulaşabilirsiniz. 

Zamanında Atatürk'ün ve İsmet İnönü'nün denize girmek için tercih ettikleri yer olan Sadık Bey Plajı, birkaç yıl öncesinde yeniden düzenlenmiştir ve yeni adı olan Green Beach Club'ı almıştır. Heybeliada piknik alanının yakınında bulunan işletmeye yürüyerek veya faytonla da ulaşabilirsiniz. Girişlerin haftaiçinde 25 lira, haftasonunda 40 lira olduğu Green Beach Club yada Sadık Bey Plajı’nda şezlong, şemsiye için ek ücret ödemenize gerek yoktur. Ayrıca bu ücret dahilinde birçok su sporu eğlence araçlarından da yararlanma imkanına sahip oluyorsunuz. 
Uygun fiyatları ve iyi işletmesiyle tercih edilen  Green Beach Club özellikle haftasonları yoğun talebe maruz kalmaktadır. Haftaiçi daha sakin bir ortamın sizi beklediği Heybeliada Green Beach Club bu vakitler gitmenizi öneririm. 
Adalar’daki birçok denize girilen yerler gibi temiz bir denize sahip olan plaj, Heybeliada'daki bir diğer plaj olan Ada Beach Club gibi maviyle yeşilin karıştığı noktadadır. Toplu organizasyonlar düzenleyebileceğiniz, bunun karşılığında uygun indirimler görebileceğiniz, doğayla iç içe denize girip, dinlenmek isteyenlerin iyi işletilen bir işletme olan Sadık Bey Plajı hoş tatil geçirebileceği mekanlar arasındadır.

7 yorum :

  1. Yazları İstanbulda kaldığım sürelerde keşfettim Ada Beach i. son bi kaç senedir de ailemle gitmekteyim. Eşsiz müşteri içeri almamaları güzel. İyi bir mekan rahat, eğlenceli, keyifli. Aktivite tarihlerini takip ederseniz canlı müzik ve bir çok eğlenceyi de yakalayabiliyorsunuz.

    YanıtlaSil
  2. mayıs ayında girebilirmiyiz denize 20 mayısta sevgilimle gelmeyi düşünüyorum amadeniz soğuk mu plaj açıldımı lütfen cevaplayın.
    bide sadık beyle aynı yer mi bura

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mayıs ayında biraz soğuk olur deniz fakat Güneş'in keyfini çıkarabilirsiniz.

      Sil
  3. Bayramda hizmet veriyor musunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi, yazın tüm günlerde açıktır.

      Sil
  4. Hafta sonu giriş ücretleri nedir, öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
  5. yer kummudur taş mı acaba

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler