Uzunkum Plajı / Aqua Beach Club
20:04

Uzunkum Plajı / Aqua Beach Club


Uzunkum Plajı, Şile’de tenha bir ortamda denize girmek isteyenler için iyi bir seçenektir. Şile’de bulunan halk plajlarına nazaran daha az kişinin gittiği ve Şile’nin tüm denizleri gibi oldukça temizdir.

Şile’de Uzunkum Plajı’nda bulunan Aqua Beach işletmesine ulaşmak için Şile merkezine vardığınızda sağdan Ağlayankaya Caddesi’nden devam edip plajın girişinin bulunduğu tepeye varabilirsiniz. Tepeden aşağıya birkaç dakikalık yürüyüş sonunda Uzunkum Plajı’na girebilirsiniz. Otopark ücretinin 10 tl olduğu Uzunkum Aqua Beach’e giriş 30 liradır. Bu ücret içerisinde 1 adet meşrubat veya bira, çerez,  patates kızartması ve şezlong hizmeti dahildir. 
İçeride yiyecek ve içecek alabileceğiniz küçük bir büfe bulunmaktadır. Duş kabini ve wc için ayrı ücret ödemeniz gerekmektedir. Şile’nin doğu kısmında bulunan Aqua Beach Club’da belirli günlerde çeşitli partiler yapılmaktadır. Canlı müzik de dinleyebileceğiniz bir mekan olan Şile Uzunkum Aqua Beach, ücret ve kalite dengesi bakımından vasatın altında denebilir. 

İlgisiz personel ve paragöz işletmenin bulunduğu Uzunkum Plajı temiz denizi ve geniş kumsallarıyla İstanbul’un en güzel plajlarından biri olarak gösterilebilir. Şile’de bulunan Ayazma Plajı, Kumbaba Plajı, Ağlayan Kaya Plajı gibi sapsarı kumsallara sahip olan Uzunkum Aqua Beach, 1 km uzunluğundaki plajıyla ziyaretçilerini beklemektedir.

0 yorum :

Yorum Gönder

Gezilecek Yerler