Aqua Marine
20:27

Aqua Marine


İstanbul Büyükçekmece’de bulunan Aqua Marine, İstanbul’un havuza girip yüzebileceği yerlerin başında gelen Aquapark olup, pek kaliteli hizmet vermese de düşük giriş ücreti politikasıyla diğerlerinden öne çıkmayı hedeflemiş gibi görünmektedir. 
Her ne kadar İstanbul’un birçok yerine uzak olsa da uzatılan metrobüs güzergahı ve işletmeye ait servislerle rahatlıkla ulaşmak mümkün. Yenibasna’dan kalkan 400C ve Bakırköy’den hareket edn 76C numaralı otobüslerle ulaşabileceğiniz gibi, metrobüsün son durağı olan Tüyap’tan da işletmenin servislerine binerek gidebilirsiniz. 
Özellikle hafta sonu günlerinde oldukça kalabalık olan Aqua Marine Park, İstanbul’daki en büyük su parkıdır. İçerisinde havuz ve kaydırakların olduğu Aqua Marine Büyükçekmece Park, yakınlarından geçerken bile kaydıraklarının büyüklükleriyle dikkatinizi çekip, sıcak havalarda cezbetmektedir. 
Havuzları genelde tuzlu suyla doldurulan Aqua Marine’de iyi kalitede bir hizmet verildiği pek söylenemez. Personeli biraz ilgisiz olup kaydıraktan kaymak yada yiyek içecek almak için uzun kuyruklarda beklemek zorunda kalabilirsiniz. 
İçeriye dışarıdan yiyecek veya içecek getirilmesine izin verilmeyen Aqua Marine’de müşterilerin kalitesi de biraz vasatın altındadır. Yiyecek ve içecek fiyatlarının da aşırı pahalı olduğunu gitmeden önce bilmeniz yararınıza olacaktır. Çeşitli üyelik paketlerine üye olarak giriş hakkı da kazanabileceğiniz Aqua Marine Park’a giriş ücretleri bayanlara 5 lira, öğrencilere 15, erkeklere 23 liradır. 
İşletme pozitif ayrımcılıklı fiyat politikasıyla bayan müşteri oranını arttırmaya çalışsa da içerisindeki kalite oranının yüksek olduğu söylenemez. Aqua Dolphin gibi düğün organizasyonlarının da düzenlenebildiği yer olan Aqua Marine, belirli günlerde çeşitli etkinliklere de ev sahipliği yapmaktadır. Ek ücret ödeyerek yunus gösterisi de inleyebileceğiniz yerde, çeşitli animasyonlara da katılabilirsiniz. Çocuklarınızın veya yetişkinlerin de yaz okulunda yüzme dersi alabileceği yer olan Aqua Marine Park Büyükçekmece’ye, günübirlik yüzme amaçlı gidecekseniz hafta içini tercih etmeniz önerilir.

1 yorum :

  1. Çok güzel bir yer fakat biraz fazla amele diye tavir ettiğimiz insanlardan burada mevcut.

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler