Aqua Dolphin
12:44

Aqua Dolphin


Aqua Club Dolphin, İstanbul Bahçeşehir’de İstanbul’un birçok noktasından servislerle ulaşılabilen, su parkının tadının çıkarılabileceği, havuza girip eğlenebileceği ve yunus gösterilerinin izlenebileceği bir yer olarak karşımıza çıkmaktadır.
Kurulduğunda İstanbul’daki en büyük su parkı özelliğine sahip olan Aqua Club Dolphin her ne kadar büyük olsa da özellikle hafta sonu günlerinde oldukça kalabalıktır. Erkeklerin giriş ücreti 40 lira olduğu Aqua Club Dolphin’de kadınlar Pazar günleri hariç 17,5 liraya girebilmektedir. Pazar günleri ise kadınlar 20 lira karşılığında havuzlardan yararlanabilmektedir. 
Ayrıca öğrencilere indirimleri de vardır. Pozitif ayrımcılık adı altında içerideki kadın erkek sayısı oranını düzgün tutmak için bu fiyat politikasını uygulasalar da içeride apaçi diye tanımlanan kişilere rastlamamak imkansız. Sezon üyeliği alıp daha ucuz bir ücret karşısında yıllık hizmet alabileceğiniz bir yer olan Aqua Club Dolphin’de sezon üyelerinden servis ücreti alınmaktadır. Çeşitli fırsat sitelerinden de daha ekonomik kuponları da bulabileceğiniz 
Aqua Dolphin’de 3 büyük havuz, iki bar, aile ve çocuk havuzu, cafe, restoranlar, eğlence ve animasyon ekibi bulunmaktadır. Ayrıca Türkiye’nin en büyük yamaç kaydırağı da buradadır. Aqua Dolphin’e özel araçlarıyla gitmek isteyenler Avrupa Otoyolu’nda Bahçeşehir çıkışı gişelerinden çıkıp yolun kenarındaki işletmeye varabilirler. İstanbul’un birçok yerinden servislerin de kalktığı yere İETT otobüsleriyle gitmek isteyenler, Taksim, Bakırköy, Mecidiyeköy, Yenikapı’dan hareket eden 76D, 76E, E-58, E-57, 146, 146T numaralı otobüslere binebilirler. 
Çeşitli günlerde konserlerin de düzenlendiği yer olan Aqua Dolphin’e dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesi yasaktır. Düğün ve organizasyonun da yapılabildiği yerde İçerideki yiyecek fiyatları ise kaliteleriyle orantılı olarak biraz pahalı denilebilir. İçeride çalan müzik sesi ve kalitesi de rahatsız edebilir sizleri. İstanbul'daki bir diğer aquapark olan Aqua Marine gibi en çok tercih edilen yerlerden biridir. Ayrıca kaydırakların pek güvenliği olmadığı işletme, ilgisiz personeli ve işletmecilik anlayışıyla kötü yönetilse de, alternatifin az bulunduğu İstanbul’da havuza girilebilecek ve su kaydırağından kayılabilecek yerler nedeniyle çokça tercih edilmektedir.

1 yorum :

Gezilecek Yerler