Sortie
17:27

Sortie


İstanbul'da eğlence mekanlarının başında gelen Sortie, sadece eğlence mekanı olarak değil, kafe restoranlarıyla sevgilinizle veya arkadaşlarınızla hoş vakit geçirebileceğiniz bir yer olarak karşınıza çıkıyor.

Ortaköy ve Kuruçeşme arasında Boğaziçi Köprüsü manzarasına sahip konumuyla denizden ulaşımın da mümkün olduğu Club Sortie'de gece eğlenceleri gece 23'te başlamaktadır. Bu vakte kadar restoranında yemek yiyebileceğiniz veya deniz kenarında içeceğinizi sakin bir ortamda içebileceğiniz bir yer olan Sortie'ye özellikle Boğaz kenarında deniz manzarası eşliğinde arkadaşlarıyla sohbet etmek isteyenlere gitmelerini öneririm. Starbucks'ta içeceğiniz bir kahve fiyatından daha ucuza herhangi bir içecek alarak ortamın havasını tadabilirsiniz. Ortam kalitesiyle gerçekten görülmeye değerdir. Gece kulübü açıldığında ise eski kalitesi pek bulunmamaktadır. İstanbul'un birçok mekanlarında olduğu gibi apaçilerin uğrak yeri olan Sortie, gece kalitesini de düşürmektedir. Sortie gitmek için özel araçlarıyla gitmek isteyenler yakınlarda bulunan otoparklara araçlarını park edebilirler.

İBB'nin otoparkı 10 lira karşılığında arbanızı ağırlarken, Sortie'nin valeleri otopark hizmeti karşılığında 30 lira almaktadırlar. Yakındaki benzinci ise 20 lira karşılığında aracınızı park etmenize izin vermektedir. Taksiyle de gitmeyi bir alternatif olarak düşünebilirsiniz. İçerisinde balık ve kebap yiyebileceğiniz birçok restoranın da bulunduğu Sortie özellikle ünlülerin uğrak mekanıdır.

Galatasaray Adası'ndan da teknelerin kalktığı, deniz taksiyle de ulaşılabilen bir yer olan Sortie'ye yemek yemek için giderken biraz resmi bir kıyafetle gitmenizi öneririm. Yanında bulunan İstanbul'un güzide mekanlarından biri olan Reina'ya kıyasla son zamanlarda biraz daha geri planda kalan Sortie yine de görülmeye değer yerlerden biridir.

2 yorum :

  1. buraya mutlaka uğrayın beyler on numara yer

    YanıtlaSil
  2. Eski kalitesinden çok uzakta. Apaçiler burayı da doldurdu. Baba parasını alan koşup geliyor. Durduramıyoruz yahu.

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler