Lara Plajı
17:48

Lara Plajı

Lara Plajı, Antalya’nın Kundu bölgesinde bulunur. Antalya merkezinden biraz uzakta olması bile tatilcilerin Lara Plajı’na gelmesinin önüne geçemez. 
Lara Plajı özellikle de son zamanlarda yapılan otelleri ile turistlerin göz bebeği haline gelmiştir. Lara Plajı çok uzun bir sahile sahiptir. Bu sahillerin arka tarafında birçok otel inşa edilmiştir. Akdeniz kıyısındaki Lara Plajı’na yakın yaklaşık 20 adet otel bulunur. Burada bulunan otellerin mimari yapısı da oldukça dikkat çekicidir. Mimarileri genellikle ülkelerin saraylarından esinlenerek, değişik modellerde yapılmıştır. 
Yabancı turistlerden çok ziyaret alması sebebi ile bu şekilde akıllıca uygulamalar geliştirmişlerdir. Lara Plajı’nın denizi çok temizdir. Fakat insanların çok olduğu dönemlerde denizin bulanık olduğu görülür. Her otelin ayrı ayrı iskele oluşumları bulunur. Burada kalan insanlar, Lara Plajı’ndan denize bu iskeleleri kullanarak girerler. 
Plajı bölen küçüklü büyüklü çaylar bulunur. Lara Plajı’nın bazı sahil kesimlerinde, jet ski, voleybol, plaj futbolu gibi deniz sporları yapılabilir. Turistlerin oldukça dikkatini çeken deniz sporları bakımından, Lara Plajı tercih edilir. Lara Plajında birçok şezlong bulunur. Otellerin şezlong ve şemsiyeleri müşterilere ücretsiz bir şekilde sunulur. 
Yerli turistten daha çok yabancı turist akını olur. Ağustos aylarında turist sayısında maksimum bir artış yaşanır. Tatilini hem temiz hem de güvenli bir şekilde sürdürmek isteyen turistler Lara plajını seçerler. Bu turistleri göztleme amacıyla gelen yerli insanların varlığı küçümsenemez. 
Lara Plajı’nın sunduğu olanaklar yabancı turistlerin ilgisini çeker. Otelleri lüks ve konforlu olduğu için birçok isteğe aynı anda cevap verebilir. Bazı otellerin Lara Plajı’nda yataklı şezlongları bulunur. Bu şekilde konforlu bir tatil anlayışı, Lara Plajı’nın ince kumları arasında çok hoş bir deneyim yaşatır. Lara Plajı’nda gecelerde çok renklidir. Otellerin discoları gençler için çok iyi bir eğlence çeşididir. Gecesiyle ve gündüzüyle ayrı güzel olan Lara Plajı, herkes tarafından görülmeye değer bir plajdır.

1 yorum :

  1. Merhabalar,

    Sizinle gezmeye doyum olmuyor, tek engel zaman!..

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler