Kilimli Koyu
12:11

Kilimli Koyu

Kilimli Koyu, Ağva’nın saklı koylarından sadece biridir. Kilimli Koyu insanlar tarafından fazla keşfedilmemiştir. Denizi inanılmaz güzellikte ve çok temizdir. 
Herkesin çok fazla keşfetmemesi ile bütün güzelliğini korumuştur. Sahil kısmında kayalıklar uzanır. Denizi bazen dalgalı ve kayalıkları devamlı döven bir yapısı vardır. Kilim Koyu’na gitmek için, öncelikle Ağva’ya ulaşmanız gerekmektedir. İstanbul’dan, Ağva’ya 2 saatte ulaşırsınız. Kilimli Koyu’na gitmenizde çok vaktinizi almaz. Kilimli koyu’nun ziyaretçileri en çok İstanbul’dan gelir. Hafta sonları, Kilimli Koyu’nu keşfetmiş İstanbullularla dolup taşar. Kilimli Koyu’ndan yukarı doğru baktığınızda, manzaraya hayran olursunuz. 
Denizi ve doğası sizi kendine hayran bırakır. Kilimli restoranında dilediğiniz gibi balık tatlarına bakabilirsiniz. Sizi kendine hayran bırakan Kilimli Koyu, balıklarıyla da unutulmaz bir damak lezzeti yaşatır. Kilimli’nin daha çok kayaları turistlerin dikkatini çeker. Turistler bu değişik kayaları fotoğraflamak için birbirleriyle yarışırlar. Dalgaların sert gelmesi nedeni ile kayalar her daim şekil değiştirirler. 
Değiştirdikleri şekiller ile değişik oluşumlar meydana gelir. Kilimli Koyu size diğer koylardan daha sakin gelir. Kafanızı dağıtmak amacı ile Kilimli Koyu çok idealdir. Son zamanlarda daha çok adı duyulduğundan, eskisi kadar sessiz değildir. Fakat bu durum Kilimli Koyu’nun güzelliğinden bir şey kaybettirmemiştir. Kilimli Koyu’na ulaşana dek, verdiğiniz molalarda çok güzel yeşillik alanlara rastlarsınız. Daha Kilimli Koyu’na varmadan, gördüğünüz yerlere hayran olursunuz. 
Kilimli Koyu’nda kano gibi deniz sporları da yapabilirsiniz. Deniz sporları için tercih edilmese de daha çok tatil amaçlı ziyaret edilir. Kilimli Koyu’nda kalmak isterseniz, otel ve pansiyonlara ulaşabilirsiniz. Kilimli Koyu’na biraz uzak yerlerde bulmak mümkündür. Bu güzel yerin zevkini yaşamak isteyen insanlar için her türlü alternatif bulunur.

0 yorum :

Yorum Gönder

Gezilecek Yerler