Kale Center
20:25

Kale Center

İstanbul’un Güngören ilçesinde 2007 yılından beridir hizmet veren Kale Outlet Center, ucuz fiyata kaliteli ürün almak isteyen alışveriş severlerin gittikleri yerlerden biridir.

Outlet olduğu için Cevahir AVM’de aynı ürünü daha pahalıya alırken Kale Outlet Center’daki mağazalardan ucuza alabilirsiniz. Hafta içi oldukça sakin ve ıssız olan alışveriş merkezi, hafta sonu günlerinde İstanbul’un en kalabalık semtleri arasında bulunması sebebiyle ziyaretçi akınına uğramaktadır. Eminönü’nden hareket eden 92G numaralı otobüs veya Kabataş’tan hareket edip Bağcılar’a doğru giden tramvayla Kale Center’ın önünde inebilirsiniz. 
 Özel araçlarıyla gitmek isteyenler için ücretsiz otoparkı bulunmaktadır. Oyun oynayıp, sinema izlenilebilecek alanların olduğu Kale Center’da go kart pisti de bulunmaktadır. Yerli ve yabancı birçok kaliteli markaya ev sahipliği yapan Kale Center AVM, mimari açıdan alışveriş merkezinde rahat hareket edebilmenize de olanak sağlamaktadır. 
 Ferah bir ortamda alışveriş yapmak isteyenlerin tercih edebileceği yer olan Kale Outlet Center Alışveriş Merkezi, özellikle hafta için rahatlıkla gidebileceğiniz İstanbul’daki tek alışveriş merkezidir. Etrafında birçok alışveriş açılması sebebiyle oluşan ziyaretçi sıkıntısı nedeniyle kampanyaların yapıldığı alışveriş merkezinde çocuklarınızın eğleneceği park da bulunmaktadır. 
8 katlık yapı içerisinde yer alan 120 mağazayla düşük fiyatlarla alışveriş yapılabilecek yer olan Kale Outlet Center’ı özellikle ulaşım sıkıntısı olmayan için tavsiye etmekteyim.

0 yorum :

Yorum Gönder

Gezilecek Yerler