Parkorman
16:38

Parkorman

İstanbul Sarıyer ilçesinde Maslak yakınlarında yer alan Fatih Ormanı içinde organizasyon, film gösterimi, festival, konser, toplantı ve piknik gibi etkinliklere ev sahipliği yapan Parkorman, doğayla iç içe yeşilliklerin içinde bu etkinliklerin gerçekleştirilebileceği en uygun mekanlardan biridir.



Ulaşımın metro, minibüs ve otobüslerle rahatlıkla yapılabildiği Parkorman’a kendi araçlarınızla gittiğinizde park sorunu yaşamanız olağandır. Taksim’den kalkan ve Şişli Levent istikametinden geçen metroya binip Darüşşafaka durağında inerek 100 metre yürüme mesafesindeki Park orman’a gidebilirsiniz. 

Beşiktaş ve Zincirlikuyu metrobüs yönünden Sarıyer’e doğru giden birçok minibüs ve otobüsle Acıbadem Hastane’sinin önündeki durakta inerek yolun karşına geçip Parkorman’a ulaşabilirsiniz. 14 bin kişilik açık konser alanıyla önemli konserlere ev sahipliği yapan Parkorman, bu tür organizasyonlar için el verişlidir. Etrafında yerleşim yeri olmaması sebebiyle konser alanına girmeden dışarıdan alışveriş yapabileceğiniz bir yer bulmak oldukça zordur. Her sene istisnasız ekşi sözlüğün festivali olan ekşifest ve hıdrallez şenliklerinin düzenlendiği yer olan Parkorman’da etkinlik günleri dışında girip treeling yapabilirsiniz. 

Festivallerde çadır kurabileceğiniz alanların da bulunduğu Park orman’da bulunan restoranların fiyatları cebinizi yakabilir. Yüksek kira ve mevsimsel işler nedeniyle bir süre kapanmak zorunda kalan Parkorman’ın ayakta kalması için bu yolu izlediği aşikar. Konserlerin ve festivallerin en çok tercih edilen yerlerinden biri olan Park orman, elverişli alanı ve bulunduğu doğal ortam nedeniyle diğerlerinden kendini ayırabilmektir. Bu yüzden gidenlerin hizmeti değil sahip olduğu konumu ilk sırada değerlendirdiği yer olan Parkorman gidilecek yerler arasında bulunmaktadır.

2 yorum :

  1. Ekşifestte tuvaletlerinde rahatlıkla kız götürülebiliyor. Ekşici kızların tadı bir başka.

    YanıtlaSil
  2. Arkadaş şuraya da bir gidemedim.Doğru düzgün bir konser olsa da gitsek.Takipteyim :)

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler