Metrocity AVM
22:38

Metrocity AVM


İstanbul’un Levent semtinde Zincirlikuyu mezarlığı yanında bulunan Metrocity Alışveriş Merkezi, İstanbul’daki en eski alışveriş merkezleri arasında yer alıp, günümüzde de popülerliğini korumaktadır.

Taksim Hacıosman metrosunun Levent durağıyla bağlantı yolu bulunan Metrocity Alışveriş Merkezi’ne metroyla yada Beşiktaş, Zincirlikuyu tarafından birçok otobüs ve minibüsle ulaşabilirsiniz. Anadolu Yakası’ndan gelmek isteyenler ise Kavacık ve Ümraniye taraflarından kalkan Levent’ten geçen otobüslere binebilirler. 
Yanı başında bulunan Kanyon Alışveriş Merkezi’yle yer altından da bağlantı yolu bulunan Metrocity, Kanyon ve İstinye Park gibi daha elit alışveriş merkezleri açıldıktan sonra bakkal görünümüne bürünmüş olsa dahi kendine has huzurlu ortamı ve ulaşım kolaylığıyla diğerlerinden ön plana çıkmaktadır. Merdiven dizilişleri oldukça mantıklı olan Metrocity Alışveriş Merkezi’nde rahatlıkla gezilebilinmektedir. 
Birçok önemli markaya ev sahipliği yapan Metrocity 2012 Ocak ayından itibaren Cinema Pink aracılığıyla uygun fiyata sinema filmi izlenebilmektedir. Spor salonunun da bulunduğu Metrocity’deki otoparka ücret karşılığında arabanızı park edebilirsiniz. Eskiden ücretsiz olan Metrocity otoparkı Taksime giden araçların metroya aktarma yapma yeri olarak kullanması sebebiyle ücretli hale gelmiş ve bilet almadan plakanızı okuyan kameralar arabanızı tespit etmektedir. 


Sabah saat 10:00’da açılan Metrocity AVM saat 22:00’da kapanmaktadır. Alışveriş yaparken arada yemek yiyebileceğiniz yerlerin de bol seçenekli bulunduğu Metrocity’de eğlence ve oyun yerleri yoktur. Dikdörtgen şeklinde 4 katlı olan Metrocity AVM,  özellikle hafta sonu günlerinde kalabalık olmaktadır. 

4 yorum :

  1. Metrocity Alışveriş merkezini hep tercih ederim. Nedenini bilmiyorum ama ulaşımı çok kolay olduğu için olabilir.

    YanıtlaSil
  2. Karnınız acıktığında güzel yemekler bulabileceğiniz bir alışveriş merkezi.

    YanıtlaSil
  3. Otoparkının ücretli olması iyi oldu. Metronun dibindeki yere ve ulaşımı bu kadar kolay olan yere arabayla gitmek ilginç.

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler