İstanbul Sapphire
22:48

İstanbul Sapphire



İstanbul Sapphire 2011 yılında 4. Levent semtinde Türkiye’de bulunan en yüksek bina olarak açılmış, zemin katlarında Sapphire Çarşı adında alışveriş merkezi ve en üst katında bulunan Sapphire Seyir Terası’yla ziyaretçileri için farklı seçenekler sunmaktadır.

Sapphire Çarşı alışveriş merkezleri çevresinde bulunan daha önceden açılmış ve daimi müşterilerini kazanan Kanyon ve Metrocity’nin etkisinde olsa gerek onlara kıyasla oldukça sakin bir ortama sahiptir. Sapphire Çarşı’nın fazla kalabalık olmaması nedeniyle burada alışveriş daha rahat bir şekilde yapabilirsiniz. İstanbul Sapphire’e gitmek için Taksim Hacıosman arasında hareket eden İstanbul metrosuna binerek 4. Levent’te indiğiniz vakit metro durağından İstanbul Sapphire içine girebilirsiniz. 
Beşiktaş ve metrobüs Zincirlikuyu durağı yönünden gelmek isteyenler ise buralardan geçen birçok otobüs ve minibüse binerek 4. Levent durağında inip İstanbul Sapphire’e ulaşabilirler. Özel araçlarıyla İstanbul Sapphire gitmek isteyenler 4. Levent’e geldikten sonra yan yola girip araçlarını ücretsiz otoparka bırakabilirler. İstanbul Sapphire içerisinde Türkiye’nin birçok yerinde rahatlıkla rastlayabileceğiniz markalar bulunmaktadır. 
Diğer alışveriş merkezlerinden fark yaratacak pek bir özelliği bulunmasa da içerisinde bulunan Balmumu Heykeli Müzesi’ni de ücret karşılığında gezebilirsiniz. Çocuklarınızın vakit geçirebileceği oyun parkı da alışveriş merkezi içerisinde bulunmaktadır. Bazı günler canlı müzik dinletilerinin de gerçekleştirildiği İstanbul Sapphire şuanda Kiler Holding tarafından yönetilmektedir. 
Alışveriş merkezinin üst katında fast food tarzı yemekler yiyebileceğiniz yerler bulunurken, alttan 2. katta restoran tarzı işletmelerde yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Genelde orta sınıfın tercih ettiği bir yer olan Safir İstanbul, İstanbul'da alışveriş yapılabilecek mekanlardan olup, sakin bir ortamda alışveriş yapmanıza imkan verdiği için tercih edilebilir.

3 yorum :

  1. seyir terası için gittik.öğrenci 15, tam bilet 18 tl idi.5 kişi gittiğimiz için fiyat bizi biraz düşündürdü ama memnun ayrıldık.farklı bir deneyimdi :)tavsiye derim ben de..

    YanıtlaSil
  2. Alışveriş merkezi genelde soğuk oluyor. Balkonu var sigara içmek için ideal.

    YanıtlaSil
  3. istanbulun en yüksek alışveriş merkezi diyebiliriz. akşam vakti terasına çıkıp elinde kahve ile gün batımını izlemesi kadar keyif veriici birşey yoktur.

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler