Hava Durumu Siteleri
20:59

Hava Durumu Siteleri


Gezmeyi alışkanlık haline getiren insanlar yolculuklarına başlamadan önce, gideceği yer hakkında araştırdığı bilgilerden biri de varacağı zamandaki gidilecek yerlerdeki havanın olası durumudur. Hava Durumu'nun nasıl olacağını kestirmek, gezgin kişiler için geziye başlamadan önce yapacağı hazırlıklar açısından oldukça önemlidir. Bu durumda yardımımıza hava durumu siteleri yetişmektedir.
Her ne kadar televizyondan yayın yapan hava durumu tahmin programlarının tahminleri doğru çıkmadıkları için eleştirilse de internet ortamında gerçeğe çok yakın hava durumu tahmini yapabilen siteler mevcut. Bu ortamda her ne kadar gidilecek yerleri tanıttığımız kadar oraya gitmeden gezinizi planlamak adına size yararlı olacağını düşündüğümüz siteleri, hava durumu sitelerini sizlerle paylaşıyoruz. Sitelere girmeniz için logolarına tıklamanız yeterli olacaktır.
Accuwhether sitesine giriş yaptıktan sonra hava durumunu öğrenmek istediğiniz ilin ismini yazıp aratabiliyorsunuz. 1 aya kadar hava durumunu öğrenebilirken gün içindeki saatlerdeki havanın durumunu da inceleyebilirsiniz. Hava durumu tahminleri gerçeğe oldukça yakındır.

Wunderground sitesi de gerçekçi sonuçlara yakın tahminler veren hava durumu sitelerindendir. Arama kutusuna gideceğiniz yerin adını yazarak aratabilir, detaylı tahminleri öğrenebilirsiniz.

Weather forecast hava durumu sitesi de detaylı hava tahmini yapan sitelerdendir. Gideceğiniz yeri burada da aratarak olası hava durumunu öğrenebilirsiniz.



Devlet Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava durumu sitesi de Türkçe sitelerde en iyi tahmin yapan sitedir. İlçelerin detaylı hava raporunu öğrenebileceğiniz sitenin tahmin başarısı yüksektir.

3 yorum :

  1. Önerileriniz için teşekkürler... Çok yararlı bilgileri bize sunmuşsunuz. Herhangi bir geziye çıkmadan önce bu hava durumu sitelerinden hava durumunu kontrol edeceğim.

    YanıtlaSil
  2. Dmi benim de favorim. İyi tahminerde bulunuyorlar.

    YanıtlaSil
  3. en berbatı dmgm dir. İktidar o kurumda işin ehli olanları gönderip yandaşların yakınlarıyla doldurduktan beridir fena çuvallıyorlar.

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler