Kamos Beach Club
12:02

Kamos Beach Club


İstanbul’un en küçük Prenses Adası olan Kınalıada’da bulunan Kamos Beach Club özellikle şehrin merkezinden gelen günübirlikçilerin yaz aylarında serinlemek, deniz veya havuza girmek, güneşlenmek için tercih ettiği mekanlar arasında.
Yaklaşık 100 metrelik sahili olan Kınalıada’nın Manastır Koyu Ayazma’da bulunan Kamos Beach Club’da aynı zamanda zaman zaman içerisine deniz suyu da doldurulsa, yüzme havuzu da bulunmaktadır. Hafta içi girişin 10 lira, hafta sonu girişlerin 15 lira olduğu Kamos Beach Club, Adalar’da bulunan özel plajlar arasında en ekonomik giriş ücreti olan plajlardan biridir. 
Bu ekonomiklik kalitede biraz azalma meydana getirse de deniz veya havuza girme alternatifi bulundurduğundan tercih edilebilir. Kınalıada’ya vardığıızda Kınalıada’nın batısında kesiminde bulunan Kamo’s Beach Club’a ücretsiz kalkan teknelerle veya yürüyerek gidebilirsiniz. Kınalıada’ya özgü olan biraz taşlı deniz burada da mevcut. Temizlik bakımından oldukça iyi durumdadır. Sabah 08:00 ile gece 02:00 arasında hizmet veren mekanda zaman zaman konserler de düzenlenmektedir. 
İçerisinde bulunan restorandan da yararlanabileceğiniz bir yer olan Kamo’s Beach Club’da şezlong bulmak oldukça zordur. Adada bulunan bir diğer plaj olan Kumluk Plajı gibi hafta içi daha az yoğun olması sebebiyle gitmeniz önerilen mekana Kınalıada halkı pek ilgi göstermemektedir. İlgisiz personel ve vasat hizmet nedeniyle kalitesi vasat bir mekan olan Kamos Beach Club yine günü birlik denize gidilebilecek yerler arasında bulundurulabilir mekan olarak karşımıza çkmaktadır.

2 yorum :

  1. sana inandım, gittim çok güzeldi, tişkürler efem.

    YanıtlaSil
  2. never walk alone20 Ağustos 2012 12:08

    çok güzel yerler inşallah herkese nasip olur gitmek

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler