Florya İBB Sosyal Tesisleri
11:12

Florya İBB Sosyal Tesisleri

Florya İBB Sosyal Tesisleri Yeşilköy’ün deniz sahilinde yer alıp, denize sıfır noktasında konumlandırılmış geniş bir alanı kapsamaktadır. Florya İBB Sosyal Tesisleri İstanbul’da özellikle yürüyüş amaçlı gidebileceğiniz güzel bir manzaraya sahip, kaliteli ve ekonomik bir mekandır. Uygun fiyatlarla hizmet veren, içerisinde;  kafe, restaurant, spor sahası, yürüyüş parkuru, oyun parkları bulunduran sosyal tesisin, deniz ve yeşillik manzarasıyla huzurlu bir hafta sonu geçirmek isteyen ebeveynlerin çocuklarıyla beraber gidebileceği bir yer olması dolayısıyla özellikle hafta sonları bir hayli kalabalık olduğunu söyleyebiliriz. 

Hafta sonları tesise ait restaurantta  yoğunluktan dolayı, yemek için bir süre beklemeniz gerekebilir. Hiç beklememek için önceden rezervasyon yaptırmanızı öneririm. Her zevke ve damak tadına hitap eden ve zengin bir mönüye sahip, yemek seçenekleriyle ziyaretçilerini her daim memnun eden Florya İBB Sosyal Tesisleri restaurantı  huzurlu deniz manzarası eşliğinde ailenizle veya arkadaşlarınızla İstanbul’da  yemeğe gidebileceğiniz mekanlara güzel bir seçenektir. 

Yemeğinizi yedikten sonra Florya Sosyal Tesisleri'nin deniz tarafına inerek Florya Çiroz Plajı'nda yürüyüş yapabilirsiniz. Aynı zamanda tesis, düğün, davet gibi büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacak yazlık bir bahçe ile hizmet vermektedir. Tesiste açık otopark da mevcuttur. İbb Florya Sosyal Tesisleri İstanbul ili, Bakırköy İlçesi, Yeşilköy mahallesinde yer almaktadır. Tesise Yenibosna metro durağından 73T otobüsleri ile gidilebilir. Şirinevler’den kalkan Florya otobüsleri ile de ulaşım sağlanabilir.

3 yorum :

  1. fatihin en güzel mekanı

    YanıtlaSil
  2. içinde barzolar bulunmayan, sakin, sevgilinle sigaranı çayını içiceğin güzel yer

    YanıtlaSil
  3. Rezervasyon hakkında verilen bilgi yanlış. Rezervasyon yapılamıyor.

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler