Kanyon AVM
20:28

Kanyon AVM


2006 yılından beridir İstanbul’un en lüks alışveriş merkezi özelliğini tartışmasız taşıyan Kanyon Alışveriş Merkezi, mimarisiyle de gidenleri büyülemektedir.

Ne açık havada, ne de kapalı havada alışveriş yapma hissini size yaşatan Kanyon Alışveriş Merkezi, yapı içerisinde dükkanlar arasında rahatlıkla ulaşma kolaylığı bakımından da diğerlerinden üstündür. Barındırdığı birçok marka Türkiye’de sayılı yerde olan markalardan oluşan Kanyon Alışveriş Merkezi’e Türkiye’ye ilk kez giren kaliteli markaların da tercih ettiği yer olmaktadır. 

Kalitenin yüksek olduğu Kanyon Alışveriş Merkezi’nde alışveriş yapmak da cebinizi biraz zorlayacaktır. Fiyatlara diğer yere göre oldukça pahalıdır. Diğer alışveriş merkezlerinde aşina olduğunuz markalara burada rastlamak pek mümkün değildir.

Sinemasıyla da fark yaratan Kanyon’da sinema bilet fiyatları bakımından en pahalı salonlar arasına girmektedir. Bu kadar pahalılığa rağmen karşılığını en iyi şekilde alacağınızdan şüphe etmemelisiniz. En üst katında bulunan yemek restaurantları size Dünya’nın birçok mutfağını geniş yelpazesiyle sunmaktadır. 
 
Kanyon Alışveriş Merkezi’nde ilk 3 saat için otopark ücreti ödemiyorsunuz. 3 saat sonrasında ücret vermeniz gerekmektedir. Özel araçlarıyla gidecek olanlar Beşiktaş yönünden Büyükdere Caddesi’nden devam edip, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü Kavşağı’na sapıp sağa döndükten 50 metre sonra sola dönüp ters istikamet yoluna girerek Kanyon’a ulaşabilirler. Toplu taşıma ile Beşiktaş ve metrobüs yönünden birçok otobüs ve minibüsle ulaşabilirken, Taksim’den kalkıp Şişli ve Mecidiyeköy’den geçen metroyla Levent durağında inerek Kanyon’a girebilirler.

Ayrıca 100 metre yanında bulunan Metrocity Alışveriş Merkezi’yle de yer altından tünel bağlantısı vardır. Mimarlık ödülünün de sahibi olan Kanyon Alışveriş Merkezi yarı açık yarı kapalı olması sebebiyle kışın oldukça soğuk, yazın ise serindir. 
Her şeye rağmen bu güzel mimari sebebiyle kışın yaşanılan olumsuzluklar geçici çözümlerle de sorun teşkil etmemektedir.

Metrocity AVM ve İstanbul Sapphire ile çok yakın olsa da değişik havası ve mimarisiyle aralarından sıyrılmaktadır. Kendine has havası ve mimarisiyle ön plana çıkan ve fark yaratan Kanyon Alışveriş Merkezi’nin insan profilinin de gayet kaliteli olduğu göz önüne alınınca gidilecek alışveriş merkezleri arasında bulunmaktadır.

2 yorum :

  1. çok güzel kızlar oluyo burada

    YanıtlaSil
  2. Güzel kızların yanı sıra, güzel ofis boylarda var burada. Laptopu önüünde akşama kadar cafelerde ne yaparlar merak ediyorum. Etraflarına baksalar bir de.

    YanıtlaSil

Gezilecek Yerler