Dünya harikası bir şehir olan İstanbul'un hava kararmışken, İstanbul Sapphire Seyir Terası, Galata Kulesi, Galata Köprüsü, Boğaziçi Köprüsü, İstiklal Caddesi, Pera ve Galata'daki harika fotoğraflardan derlenmiş bir video. Bu videoda gidilecek bir çok yeri görebileceksiniz.
İstanbul'un gece görüntülerinden derlenen, ışıldayan şehrin görüntülerinin ekrana yansısında İstanbul'a bir kez daha hayran kalacaksınız. Muhteşem görüntülerin bulunduğu timelapse tekniğiyle çekilen bu videoya mutlaka göz atmalısınız.
İstanbul / Timeless City
22:22

İstanbul / Timeless City

İstanbul’da en lezzetli baklava yiyebileceğiniz yer olan Karaköy Güllüoğlu, İstanbul’un Karaköy semtinde bulunmaktadır. 1949 yılından beridir Karaköy’de hizmet veren Karaköy Güllüoğlu Gaziantepli Güllüoğlu ailesinin eseridir. İlk olarak küçük bir dükkanlar işe giren aile, şuanda Karaköy’deki fabrikalarında günde 2,5 ton baklava üretimi yapmaktadırlar. Karaköy’de bulunan fabrikanı alt katındaki mağaza ve katlı otopark altındaki mağazalarından başka bir yerde satış yeri bulunmamaktadır. Avrupa ve Uzak Doğu ülkelerine ihracat yapan Karaköy Güllüoğlu baklavalarının yurtiçinde müdavimleri oldukça fazladır. 

Karaköy Güllüoğlu’na ulaşmak için, deniz yoluyla Karaköy iskelesinde indikten sonra sağ tarafa doğru birkaç metre ilerleyince katlı otopark altındaki Karaköy Güllüoğlu’na gidebilirsiniz. Kabataş – Zeytinburnu tramvayıyla Karaköy Durağı’nda inerek iskeleye  doğru yürüyüp veya Tophane Durağı’nda inerek Karaköy’e doğru yürüyüp bu güzel lezzetli baklavalarının tadına bakabilirsiniz. Personeli gayet sıcak kanlı ve özverili çalışmaktadır. Alacağınız hizmet ortalamanın üzerindedir.  

Çeşitli baklava çeşidi ve börek satılan Karaköy Güllüoğlu’nda özellikle ölmeden önce fıstıklı sarmanın tadına bakmanız gerekmektedir. Fiyat olarak kalitenin getirdiği az da olsa pahalılık olsa da aldığınız kalite karşısında fiyatı düşünmeyeceğinizi düşünmekteyim. Mağazasında az sayıda masa bulunması biraz handikabı olsa da eğer Karaköy’den geçiyorsanız baklava alıp sevdiklerinize götürmenizi öneririm.
Karaköy Güllüoğlu
18:59

Karaköy Güllüoğlu

Gezilecek Yerler